Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

Thread: Best broker for my EA

  1. #11
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    USA
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    I consider that Yadix is hopefully the most open and honest broker for EA trading and scalping. No issue from me! just great execution on scalper account. you can consider also this,4runnerforex.com.i find amazing and if you curious you can visit.


  2. #12
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    159
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    Have you tried 1lotstp broker, Guys. I have account with 1LOTSTP broker with fast execution and very low spread. They offer $75 free deposit balance on creating an account and also You can also enjoy a 30% bonus for all new VIP clients through bank wire deposit.


  3. #13
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    59
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Forex Ability & Talent
    0
    Quote Originally Posted by rohmatul View Post
    Hmm...
    It's nice sounds. I will visit the site..
    It makes me curious to join liteforex.
    You also might like to check Loyalforex though.


  4. #14
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    indonesia
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    My Scalper EA work great in liteforex broker guys..
    let's join there..


  5. #15
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    111
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    To use my private EA, Robots, Indicators and other software without restraint, I have been trading with the CommexFx broker. This broker is Fully Regulated and Awards-Winning ECN broker, so I never get any kind of funds problem here. As well, CommexFX is fully Hedging, scalping and Expert Advisor friendly. So I can simply use my own EAs and Software to make sure my winning in Forex and my broker never makes any trouble for it.


  6. #16
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    I would advice you to use Hotforex for testing your EA. I am personnally a coder and find their platform best for my needs. Speed of execution, spreads, loyalty to the clients working with EA - something you can find in their platform..


  7. #17
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    brokers to run your ea ? if you're use scalping system you may want to consider armada markets, i've been use with tick scalper (custom made), later on it had a not well perform with other brokers, then i realize the cause is not only at execution or slippage only, but a narrrow stop/level order are important thing to consider while scalp. as armada offer 0 stop/level order, means i can set my ea to modify tp/sl/entry order level as near as current market price, others requirement such narrow spread (0.8 pips on EU, including comm), fast execution (ECN price feed), and if you;re plan to use VPS service, use any vps with london server based, because AM server located in london, it will give more faster execution. hope it helps, all the best for you, and may the pips be with you, always.


  8. #18
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    indonesia
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    I was remember when i used EA in Liteforex broker, for the first, its difficult to get profit, but after i know well my EA's characteristic, i can WD 200 from liteforex broker.


  9. #19
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forex Ability & Talent
    0
    PLease share your EA here and your expected results, I will try it on my broker vinson financials MT4 platform. I think it's ok, althought I am using a free downloadable EA.


  10. #20
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    347
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Forex Ability & Talent
    0
    If you are looking for broker, which allows EA trading, you can consider fresh forex company. I've bought a Forex Incontrol. It's a good one, and broker doesn't put sand into machine.


Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •